Do good, be good

Do good, be good

Yoga for Livet fokuserer primært å bygge opp mennesker som har falt utenfor samfunnet. En del av denne integreringsprosessen er å hjelpe mennesker til å komme tilbake i en form for arbeid. Vår erfaring tilsier at når mennesker kan bidra øker samfunnsansvaret og respekten for hverandre.

«Do Good, Be Good», drives at tidligere Back in the Ring medlemmer, og tidligere innsatte som har vært underordnet Gangster Yoga. Det er mennesker som står sammen om å kunne gjøre noe godt for andre uten å forvente seg noe tilbake.

Veldedighetsarbeid er en viktig del av integreringsfasen for våre tidligere deltagere. De bidrar alle på forskjellige måter etter kapasitet. Uten å forvente seg noen betaling gjøres arbeidet etter beste evne. Hva vi vår tilbake er en nytteverdi og tilstedeværelse i eget sinn som penger aldri kan gi.

Arbeid vi utfører er: Flyttearbeid, hagearbeid, rydding,, oppussingsarbeid, malearbeid, snekkerarbeid, renholdsarbeid, tjenester for eldre, matlagning og undervisning innen yoga, klatring, turning og svømming for de som ønsker det.

Vennligst ta kontakt med stiftelsen om dere behøver hjelp fra noen av våre tidligere deltagere. Vi stiller opp for dere!

«Do Good, Be Good», er et sitat hentet fra Swami Vivekananda, som startet Ramakrishna ordenen i India i 1896. Hans hovedfokus for menneskelig utvikling var selvstudie og aktiv hjelp til andre. Vår ideologi er at hjelper man andre, hjelper man indirekte seg selv.

Kontakt oss

Stiftelsen Yoga for livet

Organisasjonsnr: 911 641 488

Styreleder: R. Alexander Medin

Bygdøy allé 16, 0262 Oslo

Telefon: 409 42 008

e-post: ram@puroyoga.no

Sosiale medier

Nyeste bilder på Instagram