Medlemmer

Helge

Helge

Tilfeldighetene ville ha det slik at jeg traff Alexander Medin i =Oslos lokaler i begynnelsen av April 2013. Han inviterte meg til å prøve å trene yoga, noe jeg først syntes var merkelig, men som over tid skulle vise seg å endre mitt liv totalt. Dette møtet ga meg muligheten til å gjenoppleve en glede, kjærlighet og medmenneskelighet jeg trodde jeg aldri mer ville oppleve. For så mange år hadde jeg vært avhengig av opiater og selv om jeg senere fikk metadon, hadde jeg lite håp på å noensinne blir ”frisk”.

Read more...
Siv

Siv

Jeg har levd i og med rus omtrent hele livet (faktisk så sant sies, føles det nesten ut som det) Ja, ja nok om det man skal jo ikke gå å dvele om fortiden hele tiden heller. Det er viktigere å komme seg videre og det har jeg gjort! :)

Read more...
Ole

Ole

Seks år med heroinavhengighet tok nesten livet av Ole da han ble smittet med hepatitt og delta virus i 1994. Etter en levertransplantasjon i januar 2011 han tok 460 mg metadon daglig for å døyve smertene. Ett år senere var han i stand til å minske dosen til 90 mg, og i juni 2012 besluttet han å kutte ut medisineringen. Etter måneder med smerte lyktes han endelig og han har nå vært helt ren i over to år.

Read more...
Fredy

Fredy

Jeg var med på første runde av BITR, men gikk på en smell og havnet på kjøret i noen måneder. Jeg gikk skikkelig på snørra, men ble tatt i mot med åpne armer. BITR er ikke lenger et prosjekt men et felleskap jeg har blitt en del av. Det føler jeg dypt i kropp og sinn, og det er noe av det vakreste jeg har opplevd i livet.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Kontakt oss

Stiftelsen Yoga for livet

Organisasjonsnr: 911 641 488

Styreleder: R. Alexander Medin

Bygdøy allé 16, 0262 Oslo

Telefon: 409 42 008

e-post: ram@puroyoga.no

Sosiale medier

Nyeste bilder på Instagram