Fredy Foto: Nicki Twang Fredy

Fredy

Jeg var med på første runde av BITR, men gikk på en smell og havnet på kjøret i noen måneder. Jeg gikk skikkelig på snørra, men ble tatt i mot med åpne armer. BITR er ikke lenger et prosjekt men et felleskap jeg har blitt en del av. Det føler jeg dypt i kropp og sinn, og det er noe av det vakreste jeg har opplevd i livet.

Derfor ønsker jeg å dele med dere her litt mer om meg selv og fortelle om hva som har skjedd det siste året. Yoga ble fort en del av min hverdag, og raskt begynte jeg å tro på meg selv igjen. Omsorgen jeg følte for andre, gleden av å ta del av et felleskap var så viktig for meg og den løftet meg opp .  Tilbake i ringen, handler om å komme tilbake i et felleskap, men også kampen mot det dødelige onde som heter narkotika.

Mine opplevelser det siste året var preget av fjellturer, gode råd, frihet, samhold, kommunikasjon, yoga praksis, stillhet, meditasjon, selvdisiplin og økt bevissthet rundt kosten. Jeg klarte også å gå av Subutex etter mange år med avhengighet.

Jeg var høy på livet og kjente på en glede jeg ikke hadde opplevd på lenge. Og tro det eller ei. Da gikk jeg på en sprekk og ramla utpå igjen. Hvorfor og hvordan??? I korthet var det vel hovmodighet og manglende evne til å være ærlig mot meg selv.

Men jeg har fått en ny sjanse, og tro meg når jeg sier jeg har funnet min vei å gå. Jeg ønsker å fortsette, helt enkelt for tidligere har jeg aldri vært noen lagspiller og alltid kjørt mitt eget løp, men nå vet jeg at jeg er avhengig av andre for å kunne få hjelp å utvikle meg videre.

Med hele min styrke ønsker jeg å fortsette min kamp mot narkotika og de destruktive tanker i mitt eget sinn. Dessverre har ofte kriminalitet, dødsfall og andre tragiske hendelser tidligere preget min hverdag. Og jeg vet akkurat hvor tragisk det er å sitte alene på et toalett å ville ta sitt eget liv. Den ensomheten er lammende og ubeskrivelig, men det ønsker jeg å gjøre noe med nå.

Så jeg er veldig takknemlig at jeg har fått muligheten til å være med av nok en runde av BITR. Nestekjærlighet er en enorm kraft og jeg påminnes om den hver dag i dette prosjektet. Back in the Ring har fått til utrolig masse på et år, vi fortsetter, og vi skal fortsette! Mitt liv er bare en historie, men våre liv nå med Tilbake i Ringen, har akkurat begynt.

More in this category: Ole »
Login to post comments

Kontakt oss

Stiftelsen Yoga for livet

Organisasjonsnr: 911 641 488

Styreleder: R. Alexander Medin

Bygdøy allé 16, 0262 Oslo

Telefon: 409 42 008

e-post: ram@puroyoga.no

Sosiale medier

Nyeste bilder på Instagram