Yoga i Tøyenkirken Foto: Nicki Twang Yoga i Tøyenkirken

10 uker i Tøyenkirken er over

10 uker i Tøyenkirken er over. Siste uken hadde vi det store privilegium å bli undervist av Babette Krogh og Camilla Coucheron. Bertine Zetlitz steppet også inn og har vært en kjær lærer mange ganger i sommer.

Stor takk til Sigmund Ruud og Kirkens Bymisjon som stilte sine lokaler til disposisjon under sommerferien. Takk for all varme og velvilje dere viste oss!

Back in the Ring fortsetter, og selv om vi er uten lokale akkurat nå, ser vi lyst på framtiden og håper vi kan finne et sted å være et par timer 2-3 ggr i uken. Er det noen som kan hjelpe ta gjerne kontakt! http://yogaforlivet.no

Vi fortsetter i en positiv ånd og har tillitt til prosessen som utvikler seg. Det styrker liv, gir mening , mestringsfølelse, selvinnsikt, bedre helse, psykisk velvære og hjelper mennesker å møte seg selv. Det kan selvsagt være utfordrende til tider – som livet generelt – men å bli rusfri og klarere i tanke, ord og handling, er en langsom prosess, der man lærer seg støtte opp under positive verdier og holdningsmønstre. Over tid kan man da lære seg kartlegge de negative og destruktive mønstre som bryter ned.
Hva skjer da? Jo livet får et annet utgangspunkt, mening og styrke. Sakte men sikkert opplever man harmoni og glede i det å bare finnes til!

Stor takk til alle strålende Yoga lærere som hjalp oss i sommer: Bertine Zetlitz, Vibeke Klemetsen, Kristin Brathagen, Eilin Dalby, Pernille Bønkan, Inger Charlotte Sundt, Anita Abrahamsen, Kajsa Finnstrøm, Babette Krogh og Camilla Coucheron. Vi kjenner oss beriket med deres nærvær!

Foto av Nicki Twang www.twang.no og Torstein Ihle www.bymisjon.no

Foto: Nicki Twang

Nicki Twang
Login to post comments

Kontakt oss

Stiftelsen Yoga for livet

Organisasjonsnr: 911 641 488

Styreleder: R. Alexander Medin

Bygdøy allé 16, 0262 Oslo

Telefon: 409 42 008

e-post: ram@puroyoga.no

Sosiale medier

Nyeste bilder på Instagram