BITR, karmayoga i Hemsedal Foto: Erika Hebbert Larsen BITR, karmayoga i Hemsedal

Karmayoga i Hemsedal Featured

For andre år på rad var vi oppe på Stølen til Tori Snerte, ei budeie i Hemsedal som driver en gård alene med sine to døtre, Amalie og Elvira. Hvert år etter St. Hans tar de med seg kyrne og andre dyr opp til stølen som tilhører gården. Der bor de i to måneder og koser seg sammen, mens dyra tygger gress og fôrer seg opp til vinteren.

Fra fredag til mandag hjalp vi til med hesjing av høy, lagde deilig mat og gjorde vedlikeholdsarbeid på stølen. Tori lærte oss alt om å sette opp staur, trekke tråd, og legge opp gresset på riktig måte slik at det kan tørke optimalt og ikke blåse bort i vinden.

Arbeidet var utfordrende på mange måter og det var lange dager fra morgen til kveld. Men i en slik vakker natur, godt selskap og med Toris allsanger og fortellinger om ekte stølsliv, var det ingen som ble sære og gretne. Tvert om, lærte vi oss ennå en dimensjon om hva begrepet Karma Yoga egentlig betyr. Gleden i det er å kunne hjelpe andre, innsikten og klarheten som kommer når man glemmer seg selv og egne bekymringer, og bare er til stede i øyeblikket.

More in this category: Yoga i Tøyen kirke »
Login to post comments

Kontakt oss

Stiftelsen Yoga for livet

Organisasjonsnr: 911 641 488

Styreleder: R. Alexander Medin

Bygdøy allé 16, 0262 Oslo

Telefon: 409 42 008

e-post: ram@puroyoga.no

Sosiale medier

Nyeste bilder på Instagram