Tonje Oliversen Tonje Oliversen Tonje Oliversen

Yoga Retreat for BITR på Nøsen 17-14 juli

Yogafestivalen for BITR setter søkelys på god yoga praksis, nydelig vegetarmat og vakre naturopplevelser. Festivalen holdes på Nøsen Fjellhotell som ligger mellom Fagernes og Hemsedal. Norges fremste yogalærere er på plass så vel som anerkjente internasjonale lærere. 

Denne yogafestivalen setter søkelys på å bedre helse, velvære og hvordan bygge opp positive mønstre for rusavhengige. Festivalen holdes på Nøsen Fjellhotell som ligger mellom Fagernes og Hemsedal. Mange av Norges fremste yogalærere er på plass så vel om anerkjente internasjonale lærere.

Festivalen holdes fra fredag ettermiddag 17. juli til fredag morgen 24. juli. Det vil være et variert tilbud av klasser morgen og kveld. Det er fantastiske turmuligheter i området med nærliggende fjelltopper på 17-1800 meter og det er mange fine sykkelveier som ligger over tregrensen og strekker seg milevis innover i fjellheimen. Det er også gode fiskemuligheter og vi har tilgang til båt, kano og SUP brett.

Årets fokus er ”Gode rutiner i hverdagen”. Med det setter vi søkelys på hvordan man kan lære seg noen enkle yoga og meditasjonsøvelser for å motvirke stress, angst, depresjon og lidelse. Vi ønsker å hjelpe våre deltagere få en dypere forståelse for hva det vil si å bygge opp positive mønstre i eget sinn. Dette krever litt disiplin, mye lek og en dypere forståelse for hverandre. Lære seg ta ansvar, dele med seg av sine erfaringer og bidra med en innsats til felleskapet.

Hvem kan være med?

Alle rusavhengige som søker en større klarhet i livet og har et ønske å prøve yoga og meditasjon, gi av seg selv og være med å hjelpe andre.

Pris: 500 kr per deltager

Dette dekker tre måltid mat hver dag og alle yoga klasser er inkludert i prisen.

Sengetøy kan medbringes eller leies for 100 kr.

Nøsen er et gammel fjellhotell med aner tilbake til 1888. Det var et av de første høyfjellshotell som ble bygget i Norge. Stedet ligger på 900 meter i praktfulle omgivelser med en fantastisk utsikt. Hotellet har nå to yoga studioer, konferansesaler, matsaler, og flotte fellesarealer. Alle rom har god standard med dusj og toalett. 

Påmelding:

Vennligst ring 40942008 og book en plass. Velkommen til en uforglemmelig uke på Nøsen!

Veibeskrivelse:

Vi kan hente på Fagernes, Gol eller Hemsedal.

Rute 1:

Kjør E16 til Fagernes, fortsett 10 km mot Bergen og sving til venstre opp Panoramavegen på Ulnes. Da finner du Nøsen etter 20 km.

Rute 2:

Kjør Rv 7 til Gol, ta av mot Hemsedal Rv 52. På Ulsåk ta av til høyre på Fv231 og kjør den i 30 km forbi Lykkja og så kommer du til Nøsen. 

Du kan lese mer om noen av instruktørene her på Norges yogafestivals hjemmesider:

Acharya Veda Vrata
Alexander Medin
Ellen Johansen
Devatma Chaitanya 
Gry Hansen 
Karina Eline Kibsgård
Vighneshwara Bhatt
Zoey Ma

 

More in this category: « Indigogo
Login to post comments

Kontakt oss

Stiftelsen Yoga for livet

Organisasjonsnr: 911 641 488

Styreleder: R. Alexander Medin

Bygdøy allé 16, 0262 Oslo

Telefon: 409 42 008

e-post: ram@puroyoga.no

Sosiale medier

Nyeste bilder på Instagram