R. Alexander Medin

R. Alexander Medin

R. Alexander Medin (styreleder og instruktør) har undervist yoga rundt om i verden i over femten år. Han er certifisert av den legendariske Sri K. Pattabhi Jois. Alexander har også Mastergrad i Sanskrit og Indiske religioner og tilbrakt mange år i India med fordypende studier. Han skriver også flittig om yoga og mange av hans artikler er publisert i ledende tidskrifter om yoga over hele verden. Til daglig underviser han på Puro Yoga i Oslo, på Ila og i Ullersmo fengsel.

Bente Aabel

Bente Aabel

Bente Aabel (styremedlem og instruktør) Bente har bacheleor i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole. Godkjent yogalærer fra Yoga Alliance Teacher Training Program og har utdannelse innen Fysisk aktivitet som behandlingsmetode for personer med rusproblematikk og psykiske lidelser. Hun har jobbet som som fritidsleder i kriminalomsorgen i en årrekke. Undervist yoga med innsatte siden 2003. Var Yoga for livet med og startet opp Ashtanga Yoga Hønefoss. Har undervist yoga med overvektige og annen spiseproblematikk. Bente har erfaring i undervisning av yoga for pasientgrupper på Modum bad og er utdannet programleder i stressmestring i regi Kriminalomsorgens utdanningssenter. Bente underviser i Ringerike fengsel.

Inger Charlotte Sundt

Inger Charlotte Sundt

Inger Charlotte Sundt er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har i en årrekke jobbet innenfor forvaltningen. Hun har praktisert ashtanga yoga siden 2009. Året 2013/2014 ønsket hun å fordype sin praksis ytterligere og deltok på Puro Yogas lærerutdanning. Hun har så smått begynt å undervise yoga i fengsel og kjenner stor glede og ydmykhet overfor denne oppgaven. Inger Charlotte er også utdannet rosenterapeut fra Axelsons Body Work School. Fra tidligere har hun bakgrunn som konkurranseutøver i kampsporten Tae Kwon-do. Inger Charlotte underviser i Oslo fengsel.

Kajsa Josefina Finnström

Kajsa Josefina Finnström

Tilfeldigheter gjorde at Kajsa meldte seg på et kurs i klassisk yoga for snart tyve år siden. Til tross for en realtiv stiv kropp og vanskeligheter med å holde konsentrasjonen, vekket kurset en nysjerrighet til å utforske begrepet yoga videre. I de påfølgende eleve årene ble ulike former for yoga prøvd, innen Kajsa kom i kontakt med ashtanga yoga via et treningssenter. På sin første reise til India i 2008 startet hun med ashtanga som en daglig praksis og fortsatt siden da. Kajsa startet å undervise i 2010, og har de siste årene jobbet fulltid som yogalærer. Kajsa underviser nybegynnere, viderekommende, gamle, unge, syke og friske hos Norges største ashtanga yoga studio, Puro Yoga, og ukentlig hos treningskjeden Elixia, samt i Oslo fengsel.

NAVAK CONTEMPORARY DANCE COMPANY

Kristin Brathagen

Kristin Brathagen kommer fra Oslo ,har praktisert yoga i snart tre år og begynte med det som et påfyll etter 12 år som profesjonell danser. Yoga har åpnet mitt perspektiv om hvordan jeg kan være tro med meg selv og kommunisere med mennesker rundt meg. Hun har også en bachelor grad i sosial antropologi fra UIO. Kristin har fått skikk på noen av de mer utfordrende forvaringsfangene og lært de en grunnleggende disiplin og viktigheten av personlig ansvar i sine studier. Kristin underviser i Ila fengsel.

Babette Krogh

Babette Krogh

Trening, idrett og velvære har alltid vært en stor del av Babettes liv og hverdag. Fra 1989-1991 var hun Aerobics instruktør, men siden 2003 har det bare vært yoga. Babette har flere India opphold bak seg med studier i Mysore og studert med mange av vestens fremste lærere. Til daglig underviser hun på Magnat Center og Puro Yoga. Babette skapte en liten yoga revolusjon på Ila Fengsel. Det er ofte over 20 deltagere på hennes klasser og hun er meget engasjert i utviklingen til de innsatte.

Marianne Eide

Marianne Eide

Etter 12 år som proff danser, ramlet Marianne i 2002 inn på Yoga place i London og tok klasse med Alex Medin, en tidligere medelev og kollega fra dansens verden.   

Hun har praktisert i Mysore ca ett år tilsammen under Pattabhi Jois på AYRI og tatt Puro Yogas lærerutdannelse i 2009. I India gikk hun også på Ayurveda massasje kurs hos B. Naga Kumar på Mumuksha Centre for Transformation. Marianne har undervist bl.a ski/snowboard-bomsene i Chamonix,vært gjestelærer på Ashtanga Yoga Oslo  og Puro Yoga den gang det lå på Majorstuen. Hun driver nå Alva Yoga i Horten og underviser på Bastøya og Berg fengsel i Vestfold.

Som tidligere bodybuilder har hun selv erfart yogaens evne til å mykgjøre kropp og sinn. Hun ser yogaen bl.a som et verktøy til å komme nærmere seg selv og skrelle av uheldige tillærte mønster. Marianne underviser i Bastøy fengsel.

Karin Krogh

Karin Krogh

Karin Krogh har Master i Sosial Antropologi fra Universitetet i New Mexico. Hun har Diplom godkjent av Yoga Alliance for sin deltakelse i Puro Yogas lærerutdannelse 2009. Hun har vært yogainstruktør siden 2008. Karin underviser i Ila fengsel.

Kontakt oss

Stiftelsen Yoga for livet

Organisasjonsnr: 911 641 488

Styreleder: R. Alexander Medin

Bygdøy allé 16, 0262 Oslo

Telefon: 409 42 008

e-post: ram@puroyoga.no

Sosiale medier

Nyeste bilder på Instagram