R. Alexander Medin

R. Alexander Medin

Grunnlegger og styremedlem

Alexander har undervist yoga over hele verden de siste femten årene. Han har mottatt utmerkelser og sertifiseringer fra kjente lærere som Sri BKS Iyengar og Sri K. Pattabhi Jois. Han har en mastergrad i Sanskrit og Indiske religioner og har publisert artikler om yoga i mange ledende internasjonale tidskrifter (Yoga Journal, Nāma Rūpa, Namaskār). Han er grunnlegger av stiftelsen Yoga for livet, hans brennende engasjement og ekstreme energi smitter over på alle rundt han!

Bente Aabel

Bente Aabel

Styremedlem

Bente har bacheleor i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole. Godkjent yogalærer fra Yoga Alliance Teacher Training Program og har utdannelse innen Fysisk aktivitet som behandlingsmetode for personer med rusproblematikk og psykiske lidelser. Hun har jobbet som som fritidsleder i kriminalomsorgen i en årrekke. Undervist yoga med innsatte siden 2003. Var med og startet opp Ashtanga Yoga Hønefoss. Har undervist yoga med overvektige og annen spiseproblematikk. Bente har erfaring i undervisning av yoga for pasientgrupper på Modum bad  og er utdannet programleder i stressmestring i regi Kriminalomsorgens utdanningssenter.

Erik Sand

Erik Sand

Styremedlem

Erik er rådgiver og designer og i sitt daglige virke hjelper han bedrifter og organisasjoner med å utvikle gode nettløsninger. Erik har vært med i styret siden starten og er en viktig bidragsyter i vårt arbeid for en litt bedre verden.

Lillian Olsen

Lillian Olsen

Styreleder

Lillians brennende engasjement i Back in the ring var inngangsbilletten til styrelederjobben, vi er veldig glade for å ha Lillan med på laget.

Halvor Manshaus

Halvor Manshaus

Styremedlem

Halvor er advokat og jobber med flere ulike fagfelt og bransjer. Han har en allsidig bakgrunn og et stort engasjement for prosjektene og tiltakene som stiftelsen jobber med.

Kontakt oss

Stiftelsen Yoga for livet

Organisasjonsnr: 911 641 488

Styreleder: R. Alexander Medin

Bygdøy allé 16, 0262 Oslo

Telefon: 409 42 008

e-post: ram@puroyoga.no

Sosiale medier

Nyeste bilder på Instagram