Våre støttespillere

Våre støttespillere har alle på hver sin måte bidratt til at prosjektene er gjennomførbare, og at vårt budskap når ut til stadig flere. Uten deres engasjement, generøsitet og vilje til å være med på og gjøre en forskjell, ville vi ikke kommet dit vi er i dag. Vi er veldig takknemmlige for all støtte, både i form av innsats for stiftelsen/prosjektene og ikke minst i form av direkte og indirekte økonomisk støtte. Dersom du, ditt arbeidssted eller forening skulle ha lyst til å bidra, ikke nøl med å kontakte oss, eller se slik kan du støtte oss, og vær med og gjør en forskjell!

 

Logo Extrastiftelsen
Yoga for livet/Back in the ring er støttet av Extrastiftelsen helse og rehabilitering med Extra-midler. 

ExtraStiftelsen består av 28 helse- og rehabiliteringsorganisasjoner, som står bak TV-spillet Extra. Overskuddet fra spillet går til frivillige organisasjoners prosjekter innen forebygging, rehabilitering og forskning. Det er ikke nødvendig å være medlem av stiftelsen for å kunne søke om midler. Siden starten har over 6000 prosjekter fått støtte, på totalt 3,2 milliarder kroner. Ved siste tildeling, i 2012,  ble det delt ut 220 millioner kroner til i alt 527 prosjekter i regi av 108 organisasjoner. Midlene går til prosjekter innenfor somatisk og psykisk helse, tiltak for funksjonshemmede, kronisk syke og pårørende, og tiltak for bedrede levekår.

www.exstrastiftelsen.no
...........................

 

Puro Yoga
Puro Yoga er et av Oslos desidert beste yogastudioer. Helt siden oppstarten av Back in the Ring har de vært utrolig generøse og hjulpet oss med lokaler, instruktører m.m Puro Yoga er ikke direkte involvert Stiftelsen eller prosjektene og alle henvendelser vedrørende disse skal stilles til Stiftelsen Yoga for Livet

www.puroyoga.no

...........................

 Logo Oslo bokseklubb

Oslo bokseklubb

Oslo bokseklubb har alltid stilt opp med lokaler og trenere når vi har trengt det. De har vist et stort engasjement og interesse i prosjektet. De har alltid  holdt sine dører åpne for oss og gitt oss gratis trening og veiledning. De har blitt en viktig støttespiller i lek og alvor.

www.oslobokseklubb.no

...........................

 

Kirkens bymisjon

Sigmund Ruud, virksomhetsleder i Tøyenkirken ga oss et lokale å være i da vi som mest trengte det. Under ti uker i sommer stilte de kirken til disposisjon for oss i tre timer hvor vi kunne trene yoga, spise mat og hygge oss sammen. Uten deres hjelpe hadde det ikke blitt noe prosjekt i sommer! Vi er også takknemlige til mange andre ledere i Kirkens Bymisjon som kontinuerlig kommer med oppmuntring og støtte og hjelpe oss å finne nye veier.

www.kirkensbymisjon.no

...........................

Krishnas Cuisine

Vår første store bidragsyter var Krishna Cuisine. Uten å blunke har daglig leder Bente Trefall gitt oss gratis lunsj til minst 20 personer hver dag. Det  har vært en støtte uten sidestykke og deres gode mat, som vi fikk helt gratis, har hatt en avgjørende betydning for å kunne gi deltagerne næringsnyttig mat som fremmer letthet i kroppen og bedre helse og velvære.

www.krishnas-cuisine.no

...........................

Logo Kiwi

Kiwi

Kiwi har alltid gitt oss mat som har gått ut på dato. Med det har vi kunne brødfø hverandre når vi lager mat, har reist på turer eller gjort forskjellige aktiviteter sammen. Med null økonomi har deres velvilje vært uvurderlig.

www.kiwi.no

...........................

Logo Sitelab

Sitelab

Sitelab har hjulpet oss med vår nye web og har levert konseptutvikling, design, prosjektledelse og innholdsproduksjon samt alt av flyers, søknader etc for Stiftelsen.

www.sitelab.no

...........................

Vidi

Vidi fikk høre om prosjektene via Erik Sand i Sitelab, og de tilbød seg umiddelbart å gjøre den tekniske delen av arbeidet til sterkt redusert pris. Dette har vært et veldig kjærkomment bidrag for å få vår nye nettside på lufta. De gjorde en super innsats i sommerferien for å bli klare til lanseringsdato 15. august, de holdt hva de lovet, og vi er veldig fornøyde med resultatet!

www.vidi.no

...........................

Logo Halogen

Halogen

Halogen er en viktig ballspiller på kommunikasjon og innhold, de viser et oppriktig engasjement for Stiftelsens arbeid og vil være en viktig støttespiller for vår videre utvikling og vårt arbeid.

www.halogen.no

...........................

 

Kontakt oss

Stiftelsen Yoga for livet

Organisasjonsnr: 911 641 488

Styreleder: R. Alexander Medin

Bygdøy allé 16, 0262 Oslo

Telefon: 409 42 008

e-post: ram@puroyoga.no

Sosiale medier

Nyeste bilder på Instagram